Viime keväänä mukavan vastaanoton saanut lasten juoksukoulu tulee taas!

 

Pieksämäen Veikot järjestävät juoksukoulun alakouluikäisille (1-6lk) lapsille. Juoksukoulun valmentajana toimii Fysiocenter Oy:n Iiro Teittinen ja apuohjaajina PiVen ohjaajia. Juoksukouluun ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset liikunnasta kiinnostuneet. Tavoitteena on antaa lapselle alkutiedot ja taidot oikeaoppiseen juoksutekniikkaan, rytmiin, asentoon yms. Ryhmän tehokkaan toiminnan vuoksi osallistujamäärä on rajattu 20 lapseen, joten ilmottaudu pian. Osallistuminen ei sitouta seuraan tai seuran "omiin" lajeihin, juoksukoulun ajatuksena on tarjota yleisohjausta lajiin katsomatta.

Juoksukoulu toteutetaan kolmen viikon aikana tiistaisin ja torstaisin, yhteensä kuusi kertaa. Ensimmäiset kerrat harjoitellaan radalla urheilukentällä ja muut kerrat ovat maastossa, jossa päästään harjoittelemaan vaihtelevissa olosuhteissa juoksua mm. Vedenjakaja-reitistöllä ja Uhomäellä. Juoksupäivät ovat ti ja to klo 18:00-19:00. Ensimmäinen kerta on 7.5.2018 urheilukentällä.

Juoksukoulun hinta on 30 € / lapsi. Pieksämäen veikkojen jäsenhinta 20 € / lapsi. Osallistujat otetaan mukaan tänäkin vuonna ILMOTTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ, joten toimi nopeasti. Ilmottautumiset Riikka Kinnuselle sähköpostilla tai tekstiviestillä/whatsapilla: riikkin(at)gmail.com / 040-5125555. Ilmoita osallistujan nimi sekä huoltajan yhteystiedot.

Mikä: Juoksukoulu

Kenelle: 1-6lk ikäiselle lapselle

Milloin: alkaen 7.5. klo 18:00, yhteensä 6 kertaa

Ilmottautuminen: Riikka Kinnuselle

Hinta: 30 € (PiVen jäsenille 20€)